Steendamverzekeirngen.nl is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12039783. Dienstverleningsdocument. Clientovereenkomst.
Home.
Verzekeringen.
Over ons.
Contact.
Direct contact: 06-39 144 860
Over ons.
Laat ik me ever voorstellen Ik ben Frank Steendam en werk al jaren lang met veel plezier in de verzekeringsbranche. Per 2010 heb ik besloten om voor mezelf te beginnen onder de naam Steendamverzekeringen.nl Hierdoor ben ik in staat om mijn eigen visie van omgaan met klanten te bepalen, namelijk persoonlijk contact en bezoek aan huis indien u dat wenst.

Hiervoor heb ik gewerkt bij banken en verzekeringsmaatschappij RVS.  Mijn relaties vinden het prettig als ik hun ondersteun en begeleid met verzekeringen en bij schade. Ik probeer er zoveel mogelijk te zijn voor mijn klanten als ze me nodig hebben.

Mijn doel is om mijn klanten goed en tegen de beste premie te verzekeren en rust te creëren in hun financiële  huishouding. Ik kom vaak bij nieuwe relaties, die oververzekerd zijn en hierdoor veel te veel premie betalen. Het is voor mij een uitdaging om hier orde en rust aan te brengen.

Belt u mij gerust eens op indien u vrijblijvend een advies gesprek wilt.